Yrityssivustot

Kaikkien verkkopalveluiden suunnittelun lähtökohtana on asiakkaan liiketoiminnan tavoitteet ja käyttäjien vaatimukset. SOLU BS tarjoaa työkalut yrityssivustojen toteuttamiseen ja kohdennettujen palveluiden tuottamiseen.

Aquaclean.fi

Sivuston uudistuksessa keskityttiin erityisesti tuotetiedon monipuoliseen esittämiseen sekä helppoon ylläpitoon. Kaikkien tuotteiden kuvaukset, kuvat, tekniset- ja käyttöturvallisuustiedot sekä mittapiirrustukset ovat aina asiakkaiden ulottuvilla.
Asiakas Aqua Clean Oy
Tutustu Aquaclean.fi

AulisLundell.fi

Aulis Lundell Oy:n www-palvelu uudistettiin syksyllä 2010. Palvelua on kehitetty asiointipalvelun suuntaan ja siitä löytyy syvempää tuotetietoa, ohjeita suunnittelijoille, materiaalilaskurit tarjouspyyntölomakkeineen sekä rekisteröityneille käyttäjille omat hinnat ovh. hinnan lisäksi.
Asiakas Aulis Lundell Oy
Tutustu AulisLundell.fi

Kerabit.fi

Nordic Waterproofing Oy:n Kerabit.fi www-palvelu uudistettiin kesällä 2012. Jälleenmyyjä-, henkilöstön yhteystieto- ja tuotetietokantojen perustaminen ja tietojen tallennus tapahtui SOLU BS alustalle. Nordic Waterproofing Oy valmistaa ja myy Kerabit-tuotteita. KerabitPro Oy:n liiketoimintaan kuuluvat katto- ja vedeneristysurakointi sekä kattohuolto. Bitumikattojen lisäksi Nordic Waterproofing Oy rakentaa pelti- ja tiilikattoja.
Asiakas Nordic Waterproofing Oy
Tutustu Kerabit.fi

Isover.fi

Uudistetussa palvelussa tuotteiden hallintaa ja esittämistä asiakkaille on parannettu. Palvelun tärkeimpänä kohderyhmänä ovat ammattirakentajat ja suunnittelijat, joiden tarpeet on otettu huomioon esim. Rakennekirjastossa, jossa uusimpien vaatimusten mukaiset rakenteet on helposti löydettävissä.
Asiakas Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy
Tutustu Isover.fi

Haucon.fi

HauCon Finland Oy on Linterm Oy:n tytäryhtiö ja uusin jäsen Pohjoismaita kattavassa ja betonialan rakennustarvikkeita myyvässä HauCon-ryhmässä. HauConin verkkopalvelun lähtökohtana on kattava tuotetieto, parannettu hakukonelöydettävyys ja mobiilikäytettävyys. Kattavan tuotetiedon esittämisen lisäksi sivustolla on SOLU BS eCRM laajennus jonka avulla voidaan lähettää sähköpostiviestejä ja hallita extranet käyttäjiä. Jatkoss sivustoa tullaan hyvödyntämään asiakaskohtaisessa hinnoittelussa ja tilauskanavana. Haucon on esimerkki pk-yrityksestä joka hyvödyntää verkon mahdollisuudet tuotetiedon jakamisessa ja myynnin työkaluna. Tavoitteet voidaan mitata suoraan euroina.
Asiakas Haucon Oy
Tutustu Haucon.fi

Mesvac.fi

Mesvac Oy on vuonna 1977 perustettu täyden palvelun ovitalo. Yrityksen keskeiset avainalueet ovat asiakaskeskeisyys, laadunvarmistus sekä huoltopalvelu. Asioimalla Mesvacin kanssa asiakas saa kaikki tarvitsemansa samasta talosta, tiedon, palvelun, tuotteen, asennuksen ja huollon, eli kokonaisen kulkemisen hallintajärjestelmän. Mesvac Oy:lle toteutettiin palvelu, jossa ratkaisut ja tuotevalikoima on esitelty kattavasti ja erityisesti suunnittelijat on huomioiden: Ratkaisujen rakennekuvat on tuotu suunnittelijoiden saataville helposti ja vaivattomasti.
Asiakas Mesvac Oy
Tutustu Mesvac.fi

Anpe.fi

Anpe.fi verkkopalvelun ulkoasu, käyttöliittymä ja rakenne päivitettiin vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Sivusto on toteutettu SOLU BS julkaisujärjestelmällä responsiivisesti niin, että sivusto näkyy oikein kaikilla päätelaitteilla. Anpe Oy on rakennusalan yritys, jonka palveluihin kuuluu puhalluskivivillaurakointi, suurtehoimurointi, suurtehopuhallus ja Lecasoraurakointi. Anpe Oy on yhteistyökykyinen, joustava ja kestävään kehitykseen panostava alan ammattilainen.
Asiakas Anpe Oy
Tutustu Anpe.fi

Gyproc.fi

Uudistetussa palvelussa tuotteiden hallintaa ja esittämistä asiakkaille on parannettu. Palvelun tärkeimpänä kohderyhmänä ovat suunnittelijat, joiden tarpeet on otettu huomioon Rakennekirjastossa, jossa uusimpien vaatimusten mukaiset rakenteet on helposti löydettävissä.
Asiakas Saint-Gobain Rakennustuotteet / Gyproc
Tutustu Gyproc.fi

Rudus.fi

Rudus Oy:n www-palvelussa on hyvin optimoidut hakutoiminteet, tyyppihaut tuotetiedoista sekä paljon asiointiprosesseja tukevia toiminteita - esimerkiksi ideakuvastosta tuotetiedon kautta tarjouspyyntöön. Palvelussa on huomioitu hyvin myös pienrakentajat.
Asiakas Rudus Oy
Tutustu Rudus.fi