B2B verkkokaupat ja tilausjärjestelmät

SOLU BS tarjoaa teollisuuden ja teknisen kaupan b2b-myynnin verkkoratkaisut: tarjouspyyntöjärjestelmät, tilausjärjestelmät ja teollisuuden verkkokaupat. Kattava ja yksityiskohtainen tuotevalikoiman esittely (tuoteluettelo ja hinnasto), tuotevalintatyökalut ja tarjouspyyntökori on todistetusti toimiva malli b2b-verkkomyynnin kasvattamiseksi. Sopimusasiakkaiden vaatimuksena on yhä useammin mahdollisuus tehdä tilauksia 24/7 - omasta valikoimasta ja omilla hinnoilla. SOLU BS sähköinen tuoteluettelo laajenee näihin vaatimuksiin helposti tilausjärjestelmäksi. SOLU BS laajenee myös maksuliikenteen hoitavaksi verkkokaupaksi.

Lining.fi

Lining on erikoistunut puhdas- ja jätevesilinjojen sekä laitosten teknisiin ratkaisuihin. Vaativiin olosuhteisiin 2-4 metrin syvyyteen maan alle asennettavien tuotteiden on palveltava täysipainoisesti jopa 30-50 vuoden ajan. Eri tuotenimikkeitä Vantaan päävarastolla on n. 3000 kpl. Lining on alan markkinajohtaja yli 50 %:n markkinaosuudella. Lining on osa Indutrade-konsernia, jolla on toimintaa kolmessatoista Euroopan maassa. Tuotetiedot kaikkiin päätelaitteisiin Toteutetun verkkopalvelun vaatimuksena oli valikoiman ja nimikkeiden päätelaiteriippumaton haku, selaus, valinta ja tilaaminen. Tuotevalintaa on helpotettu ennakoivalla hakutoiminnolla, joka tarjoaa automaattisesti hakutuloksia tuotenimellä tai tuotenumerolla. Verkostotekniikan tuotteiden noin 2500 nimikkeen valikoima, hinnat ja saatavuus päivittyy automaattisesti Lining toiminnanohjausjärjestelmästä. Palvelussa voi jättää tarjouspyynnön valituista tuotteista ja sopimusasiakkaille on tarjolla tilausjärjestelmä, joka on personoitu asiakaskohtaisesti hinnastojen ja toimitusprosessien osalta. Kenttämyynnille verkkokauppa tarjoaa työkalut asiakaskohtaiseen tuote-esittelyyn ja tuotteiden tilauksiin tien päällä.
Asiakas Oy Lining Ab
Tutustu www.lining.fi

Specma.fi

Specma Oy tarjoaa kokonaisvaltaista osaamista, palvelua ja käyttövarmuutta hydrauliikka-, pneumatiikka ja voitelujärjestelmätuotteissa. Specma Oy:lle toteutettiin palvelu, jonka lähtökohtana on kattava valikoima ja tuotetieto sekä tehokas hakukonelöydettävyys. Yli 7000 nimikkeen tuotevalikoima on esitelty tehokkaasti ja tuotevalinta on helppoa ja selkeää. Palvelussa voi jättää tarjouspyynnön valituista tuotteista. Sopimusasiakkaat voivat siirtyä tuotevalinnan jälkeen tilaamaan tuotteet.
Asiakas Specma Oy
Tutustu www.specma.fi

Sorakauppa.fi

Rudus Kiviainekselle suunniteltu ja tuotettu maa-aineksen verkkokauppa. Erikoisuutena älykäs Google maps sovellukseen nojautuva toimituskululaskuri ja lähimmän toimituspisteen optimointi. Kauppapaikka sisältää PayTrialin maksutapapalvelun. Kauppa avattiin keväällä 2013. Asetetut tavoitteet saavutettiin ennätysajassa ja käyttäjätyytyväisyys on erittäin korkea 4.7/5.0 asteikolla. Kauppa hyödyntää SOLU Business Solutions tuotetiedon hallinta ja kauppapaikka osioita. Tilauksiin ja maksamiseen käytetään SOLU:n API rajapintoja.
Asiakas Rudus Kiviaines
Tutustu Sorakauppa.fi

Teca.fi

Teca Oy on Suomen johtava teollisuustuotteiden maahantuoja. Teca Oy edustaa tunnetuimpia kansainvälisiä tuotemerkkejä Hydraulityökalujen, Ilmansuojelun, Paineilman ja pneumatiikan, Putkiliitinten, Työympäristö sekä Voitelulaitteiden tuoteryhmissä. Teca Oy:lle toteutettiin palvelu, jossa valtava tuotevalikoima on esitelty tehokkaasti ja tuotevalinta on helppoa ja selkeää. Järjestelmässä voi jättää tarjouspyynnön valituista tuotteista. Lisäksi palvelussa on sopimusasiakkaille suunnattu tilausjärjestelmä, joka on asiakaskohtaisesti personoitu hinnastojen ja toimitusprosessien osalta.
Asiakas Teca Oy
Tutustu Teca.fi

Tecaflow.fi

Tecalemit Flow Oy:n tuoteohjelma käsittää venttiilit, prosessiautomaation kenttälaitteet, instrumentoinnin ja tyhjiötekniikan. Yrityksen toimintaan kuuluu myynnin ja markkinoinnin lisäksi tekninen palvelu, joka vastaa laitteiden käyttöönotosta, koulutuksesta, asennuksista ja huollosta. Tecalemit Flow Oy:lle toteutettiin palvelu, jossa tuotevalikoima on esitelty tehokkaasti ja tuotevalinta on helppoa ja selkeää. Järjestelmässä voi jättää tarjouspyynnön valituista tuotteista.
Asiakas Tecalemit Flow Oy
Tutustu Tecaflow.fi

Warlatrade.fi

Warla Trade Oy valmistuttaa, tuo maahan ja markkinoi korkeatasoisia lämmitys- ja vesihuoltotarvikkeita LVI-asennusliikkeiden ja teollisuuden tarpeisiin. Warla Trade Oy:lle toteutettiin palvelu, jossa valtava tuotevalikoima on esitelty tehokkaasti ja tuotevalinta on helppoa ja selkeää. Järjestelmässä voi jättää tarjouspyynnön valituista tuotteista. Lisäksi palvelussa on sopimusasiakkaille suunnattu tilausjärjestelmä, joka on asiakaskohtaisesti personoitu hinnastojen ja toimitusprosessien osalta.
Asiakas Warla Trade Oy

Liune.fi

Liune Door-tuotteet ovat herättäneet runsaasti kiinnostusta ammattirakentajien lisäksi myös kuluttajissa. Aulis Lundell Oy haluaa palvella pienrakentajia ja kuluttajia paremmin ja Liune Door:lle avattiin oma www-palvelu, jossa tuotetietoa on esitelty laajemmin ja tuotteiden vertailu sekä tilaus on tehty helpoksi.
Asiakas Aulis Lundell Oy
Tutustu Liune.fi

Toimivapiha.fi

Rakentamisen tekniikkaan ja alan tuotetoimituksiin erikoistununeen Kaitos Oy:n piharakentamiseen tarkoitettuja tuotteita esittelevä Toimiva piha -verkkopalvelusta käyttäjä voi lähettää helposti sähköisen tarjouspyynnön haluamistaan tuotteista. e21:n Bidder määrälaskentatyökalun avulla käyttäjän on helppo laskea tuotteiden oikea tarve ja näin Bidder tuottaa Kaitokselle laadukkaita tarjouspyyntöjä. Kaitos Oy on monipuolisesti erikoistunut rakentamisen tekniikkaan ja alan tuotetoimituksiin, ja tarjoaa laadukkaita ratkaisuja maa- ja vesirakentamiseen, ympäristörakentamiseen, talonrakentamiseen sekä silta- ja betonirakentamiseen.
Asiakas Kaitos Oy
Tutustu Toimivapiha.fi

AulisLundell.fi

Aulis Lundell Oy:n www-palvelu uudistettiin syksyllä 2010. Palvelua on kehitetty asiointipalvelun suuntaan ja siitä löytyy syvempää tuotetietoa, ohjeita suunnittelijoille, materiaalilaskurit tarjouspyyntölomakkeineen sekä rekisteröityneille käyttäjille omat hinnat ovh. hinnan lisäksi.
Asiakas Aulis Lundell Oy
Tutustu AulisLundell.fi

Rudus Tarjouskori

Erikseen selattavien tuoteryhmien lisäksi käyttäjälle esitellään suositellut, kysytyimmät ja tarjouksessa olevat tuotteet. Käyttäjä kerää haluamansa tuotteet koriin ja pyytää tarjouksen. Rudus lähettää kokonaistarjouksen joka sisältää tuotteet sekä mahdolliset rahdit ja kuormalavat. Helppoa ja vaivatonta!
Asiakas Rudus Oy

UNICEF-verkkokauppa

Yksinkertainen, kaunis ja tehokas. UNICEF-verkkokauppa on suunniteltu käyttöliittymältään helpottamaan ostoprosessia ja tekemään siitä mahdollisimman suoraviivaisen. SOLU Kauppa mahdollistaa saumattoman tilaus- että asiakashallinnan.
Asiakas UNICEF Finland
Tutustu unicefshop.fi

Kielikone.fi

Kattava asiointipalvelu Kielikoneen tuotevalintaan, ostamiseen ja tuotteiden käyttöön. Tuotevalitsin tarjolla oikean tuotteen löytämiseen nopeasti.
Asiakas Kielikone Oy
Tutustu Kielikone.fi