Tuotetiedon hallinta ja julkaisu

Olemme erikoistuneet tuotetiedon hallintaan ja julkaisuun. Asiakkaina teollisuuden ja teknisen kaupan vahvoja nimiä. SOLU BS tarjoaa tehokkaat työkalut suurten tuotevalikoimien ja laajojen tuotetietojen käsittelyyn, ylläpitoon ja julkaisuun eri kanavissa. Yhtenäinen ja laadukas tuotetieto kaikissa kanavissa vähentää virheiden määrää,  parantaa asiakaspalvelua ja vauhdittaa myyntiä.

Lining.fi

Lining on erikoistunut puhdas- ja jätevesilinjojen sekä laitosten teknisiin ratkaisuihin. Vaativiin olosuhteisiin 2-4 metrin syvyyteen maan alle asennettavien tuotteiden on palveltava täysipainoisesti jopa 30-50 vuoden ajan. Eri tuotenimikkeitä Vantaan päävarastolla on n. 3000 kpl. Lining on alan markkinajohtaja yli 50 %:n markkinaosuudella. Lining on osa Indutrade-konsernia, jolla on toimintaa kolmessatoista Euroopan maassa. Tuotetiedot kaikkiin päätelaitteisiin Toteutetun verkkopalvelun vaatimuksena oli valikoiman ja nimikkeiden päätelaiteriippumaton haku, selaus, valinta ja tilaaminen. Tuotevalintaa on helpotettu ennakoivalla hakutoiminnolla, joka tarjoaa automaattisesti hakutuloksia tuotenimellä tai tuotenumerolla. Verkostotekniikan tuotteiden noin 2500 nimikkeen valikoima, hinnat ja saatavuus päivittyy automaattisesti Lining toiminnanohjausjärjestelmästä. Palvelussa voi jättää tarjouspyynnön valituista tuotteista ja sopimusasiakkaille on tarjolla tilausjärjestelmä, joka on personoitu asiakaskohtaisesti hinnastojen ja toimitusprosessien osalta. Kenttämyynnille verkkokauppa tarjoaa työkalut asiakaskohtaiseen tuote-esittelyyn ja tuotteiden tilauksiin tien päällä.
Asiakas Oy Lining Ab
Tutustu www.lining.fi

Specma.fi

Specma Oy tarjoaa kokonaisvaltaista osaamista, palvelua ja käyttövarmuutta hydrauliikka-, pneumatiikka ja voitelujärjestelmätuotteissa. Specma Oy:lle toteutettiin palvelu, jonka lähtökohtana on kattava valikoima ja tuotetieto sekä tehokas hakukonelöydettävyys. Yli 7000 nimikkeen tuotevalikoima on esitelty tehokkaasti ja tuotevalinta on helppoa ja selkeää. Palvelussa voi jättää tarjouspyynnön valituista tuotteista. Sopimusasiakkaat voivat siirtyä tuotevalinnan jälkeen tilaamaan tuotteet.
Asiakas Specma Oy
Tutustu www.specma.fi

Haucon.fi

HauCon Finland Oy on Linterm Oy:n tytäryhtiö ja uusin jäsen Pohjoismaita kattavassa ja betonialan rakennustarvikkeita myyvässä HauCon-ryhmässä. HauConin verkkopalvelun lähtökohtana on kattava tuotetieto, parannettu hakukonelöydettävyys ja mobiilikäytettävyys. Kattavan tuotetiedon esittämisen lisäksi sivustolla on SOLU BS eCRM laajennus jonka avulla voidaan lähettää sähköpostiviestejä ja hallita extranet käyttäjiä. Jatkoss sivustoa tullaan hyvödyntämään asiakaskohtaisessa hinnoittelussa ja tilauskanavana. Haucon on esimerkki pk-yrityksestä joka hyvödyntää verkon mahdollisuudet tuotetiedon jakamisessa ja myynnin työkaluna. Tavoitteet voidaan mitata suoraan euroina.
Asiakas Haucon Oy
Tutustu Haucon.fi

Teca.fi

Teca Oy on Suomen johtava teollisuustuotteiden maahantuoja. Teca Oy edustaa tunnetuimpia kansainvälisiä tuotemerkkejä Hydraulityökalujen, Ilmansuojelun, Paineilman ja pneumatiikan, Putkiliitinten, Työympäristö sekä Voitelulaitteiden tuoteryhmissä. Teca Oy:lle toteutettiin palvelu, jossa valtava tuotevalikoima on esitelty tehokkaasti ja tuotevalinta on helppoa ja selkeää. Järjestelmässä voi jättää tarjouspyynnön valituista tuotteista. Lisäksi palvelussa on sopimusasiakkaille suunnattu tilausjärjestelmä, joka on asiakaskohtaisesti personoitu hinnastojen ja toimitusprosessien osalta.
Asiakas Teca Oy
Tutustu Teca.fi

Tecaflow.fi

Tecalemit Flow Oy:n tuoteohjelma käsittää venttiilit, prosessiautomaation kenttälaitteet, instrumentoinnin ja tyhjiötekniikan. Yrityksen toimintaan kuuluu myynnin ja markkinoinnin lisäksi tekninen palvelu, joka vastaa laitteiden käyttöönotosta, koulutuksesta, asennuksista ja huollosta. Tecalemit Flow Oy:lle toteutettiin palvelu, jossa tuotevalikoima on esitelty tehokkaasti ja tuotevalinta on helppoa ja selkeää. Järjestelmässä voi jättää tarjouspyynnön valituista tuotteista.
Asiakas Tecalemit Flow Oy
Tutustu Tecaflow.fi

Kaitos.fi

Kaitos Oy suomalainen vuonna 1989 toimintansa aloittanut geosynteettien maahantuontiin erikoistunut yritys. Kaitos Oy:lle toteutettiin palvelu, jossa mittava tuotevalikoima on esitelty tehokkaasti ja tuotevalinta on helppoa ja selkeää. Järjestelmässä voi jättää tarjouspyynnön valituista tuotteista.
Asiakas Kaitos Oy
Tutustu Kaitos.fi

Warlatrade.fi

Warla Trade Oy valmistuttaa, tuo maahan ja markkinoi korkeatasoisia lämmitys- ja vesihuoltotarvikkeita LVI-asennusliikkeiden ja teollisuuden tarpeisiin. Warla Trade Oy:lle toteutettiin palvelu, jossa valtava tuotevalikoima on esitelty tehokkaasti ja tuotevalinta on helppoa ja selkeää. Järjestelmässä voi jättää tarjouspyynnön valituista tuotteista. Lisäksi palvelussa on sopimusasiakkaille suunnattu tilausjärjestelmä, joka on asiakaskohtaisesti personoitu hinnastojen ja toimitusprosessien osalta.
Asiakas Warla Trade Oy

Kolmeks.fi

Kolmeks Oy:n uusi verkkopalvelu www.kolmeks.fi on julkaistu lokakuussa 2012! Suunnittelussa kiinnitettiin erityistä huomiota pumppujen teknisten tietojen ylläpidettävyyteen. Lisäksi sivustolta löytyy pumppujen lisäksi myös pumppujen huoltopalvelut sekä mahdollisuus pumppujen rekisteröintiin verkossa. Kolmeks Oy on suomalainen pumpputalo, joka kuuluu osana Brandt Group konserniin. Kolmeks on Suomen menestyksekkäimpiä pumppualan yrityksiä, jonka tuotanto jakaantuu pumpputuotantoon, sähkömoottoreihin ja LVI-myyntiin. Kolmeksin erikoisalana on lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä käytettävät keskipakopumput
Asiakas Kolmeks Oy
Tutustu www.kolmeks.fi

Kerabit.fi

Nordic Waterproofing Oy:n Kerabit.fi www-palvelu uudistettiin kesällä 2012. Jälleenmyyjä-, henkilöstön yhteystieto- ja tuotetietokantojen perustaminen ja tietojen tallennus tapahtui SOLU BS alustalle. Nordic Waterproofing Oy valmistaa ja myy Kerabit-tuotteita. KerabitPro Oy:n liiketoimintaan kuuluvat katto- ja vedeneristysurakointi sekä kattohuolto. Bitumikattojen lisäksi Nordic Waterproofing Oy rakentaa pelti- ja tiilikattoja.
Asiakas Nordic Waterproofing Oy
Tutustu Kerabit.fi

Isover.fi

Uudistetussa palvelussa tuotteiden hallintaa ja esittämistä asiakkaille on parannettu. Palvelun tärkeimpänä kohderyhmänä ovat ammattirakentajat ja suunnittelijat, joiden tarpeet on otettu huomioon esim. Rakennekirjastossa, jossa uusimpien vaatimusten mukaiset rakenteet on helposti löydettävissä.
Asiakas Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy
Tutustu Isover.fi

Rudus.fi

Rudus Oy:n www-palvelussa on hyvin optimoidut hakutoiminteet, tyyppihaut tuotetiedoista sekä paljon asiointiprosesseja tukevia toiminteita - esimerkiksi ideakuvastosta tuotetiedon kautta tarjouspyyntöön. Palvelussa on huomioitu hyvin myös pienrakentajat.
Asiakas Rudus Oy
Tutustu Rudus.fi

AulisLundell.fi

Aulis Lundell Oy:n www-palvelu uudistettiin syksyllä 2010. Palvelua on kehitetty asiointipalvelun suuntaan ja siitä löytyy syvempää tuotetietoa, ohjeita suunnittelijoille, materiaalilaskurit tarjouspyyntölomakkeineen sekä rekisteröityneille käyttäjille omat hinnat ovh. hinnan lisäksi.
Asiakas Aulis Lundell Oy
Tutustu AulisLundell.fi

Gyproc.fi

Uudistetussa palvelussa tuotteiden hallintaa ja esittämistä asiakkaille on parannettu. Palvelun tärkeimpänä kohderyhmänä ovat suunnittelijat, joiden tarpeet on otettu huomioon Rakennekirjastossa, jossa uusimpien vaatimusten mukaiset rakenteet on helposti löydettävissä.
Asiakas Saint-Gobain Rakennustuotteet / Gyproc
Tutustu Gyproc.fi

Gyproc Tuoteluettelo

Gyproc tuoteluettelo oikean tuotteen valintaan. Tuotteet selattavissa tuoteryhmien ja käyttötarkoituksen mukaan.
Asiakas Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Gyproc

Aquaclean.fi

Sivuston uudistuksessa keskityttiin erityisesti tuotetiedon monipuoliseen esittämiseen sekä helppoon ylläpitoon. Kaikkien tuotteiden kuvaukset, kuvat, tekniset- ja käyttöturvallisuustiedot sekä mittapiirrustukset ovat aina asiakkaiden ulottuvilla.
Asiakas Aqua Clean Oy
Tutustu Aquaclean.fi

Kielikone.fi

Kattava asiointipalvelu Kielikoneen tuotevalintaan, ostamiseen ja tuotteiden käyttöön. Tuotevalitsin tarjolla oikean tuotteen löytämiseen nopeasti.
Asiakas Kielikone Oy
Tutustu Kielikone.fi

Rakenna.fi

Sivuston suunnittelussa keskityttiin Weberin talomallistojen esittelyyn sekä erityisesti pienrakentajalle sopivan yhteistyökumppanin yhteystietojen löytämiseen. Tätä varten sivustolle toteutettiin kattava arkkitehti-, suunnittelija- ja urakoitsijahaku. Lisäksi panostettiin sivuston helppoon ylläpitoon. Sivustolta löytyy kattava valikoima suunnittelu- ja työohjeita perustuksiin, ulkoseiniin, lattioihin, märkätiloihin, julkisivuihin, sokkeleihin sekä hormeihin ja tulisijoihin.
Asiakas Saint-Gobain Weber Oy
Tutustu www.rakenna.fi

Pihakivi.com

Pihakivi.com palvelu tarjoaa runsaasti tietoa piharakentamisesta. Palvelusta löytyy laajasti tuotetietoa, ohjeita ja vinkkejä, sekä kivivalmistajien, suunnittelijoiden sekä asentajien yhteystietoja. Palvelussa on myös Kysy Pihakivimestarilta-palsta, jossa voi selata kysymyksiä ja vastauksia tai esittää oman kysymyksen pihakivimestarille.
Asiakas Rakennustuoteteollisuus RY
Tutustu Pihakivi.com

Elementtisuunnittelu.fi

Laaja ammattilaispalvelu betonielementtirakenteiden suunnitteluun, rakentamiseen ja käyttöön.
Asiakas Betoniteollisuus RY