Tilaa SOLU RSS »

Pidämme sinut ajantasalla SOLUn kehityksessä ja tiedotamme uusimmista päivityksistä.

Kaitos Oy:n toimivapiha.fi on julkaistu

Toimiva piha

Rakentamisen tekniikkaan ja alan tuotetoimituksiin erikoistununeen Kaitos Oy:n piharakentamiseen tarkoitettuja tuotteita esittelevä Toimiva piha -verkkopalvelusta käyttäjä voi lähettää helposti sähköisen tarjouspyynnön haluamistaan tuotteista.


e21:n Bidder määrälaskentatyökalun avulla käyttäjän on helppo laskea tuotteiden oikea tarve ja näin Bidder tuottaa Kaitokselle laadukkaita tarjouspyyntöjä.

Kaitos Oy on monipuolisesti erikoistunut rakentamisen tekniikkaan ja alan tuotetoimituksiin, ja tarjoaa laadukkaita ratkaisuja maa- ja vesirakentamiseen, ympäristörakentamiseen, talonrakentamiseen sekä silta- ja betonirakentamiseen.

Tutustu sivustoon: