Tilaa SOLU RSS »

Pidämme sinut ajantasalla SOLUn kehityksessä ja tiedotamme uusimmista päivityksistä.

Weberin rakenna.fi -palvelu on julkaistu

Weber

Saint-Gobain Weber Oy julkaisi uuden pienrakentajillle suunnatun sivuston: www.rakenna.fi.

Sivuston suunnittelussa keskityttiin Weberin talomallistojen esittelyyn sekä erityisesti pienrakentajalle sopivan yhteistyökumppanin yhteystietojen löytämiseen. Tätä varten sivustolle toteutettiin kattava arkkitehti-, suunnittelija- ja urakoitsijahaku. Lisäksi panostettiin sivuston helppoon ylläpitoon. Sivustolta löytyy kattava valikoima suunnittelu- ja työohjeita perustuksiin, ulkoseiniin, lattioihin, märkätiloihin, julkisivuihin, sokkeleihin sekä hormeihin ja tulisijoihin.

Weber on Suomen johtava kiviaineisten rakennusmateriaalien valmistaja. Weberin tuotteita ovat mm. Leca ja Kahi harkot, hormit sekä Vetonit-laastit ja -tasoitteet.

Tutustu sivustoon: