Tilaa SOLU RSS »

Pidämme sinut ajantasalla SOLUn kehityksessä ja tiedotamme uusimmista päivityksistä.

Isover mobiilisivusto julkaistu!

Isover Mobiili

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy laajensi Isover verkkopalvelunsa mobiiliin

Mobiilisivuston sisältö on koottu www.isover.fi palvelusta soveltuvin osin. Mobiilisivustoa on mahdollista selailla yleisimmillä nykyaikaisilla älypuhelimilla ja näin ISOVERin tuotetiedot, materiaalipankki sekä yhteystiedot ovat käytettävissä myös tien päällä. Lisäksi palvelusta löytyy ajankohtaista -osio sekä joukko erilaisia asennusvideoita. 

Mobiili ei vaadi omaa ylläpitoa

SOLU BS julkaisujärjestelmän ansiosta sekä www-sivuston että mobiilisivuston ylläpito on hoituu yhdellä istunnolla, sillä molemmat sovellukset käyttävät samaa dataa: tuotetieto ja sivujen sisältö ovat keskitetysti yhdessä järjestelmässä.